La CCMA estudia la possibilitat de querellar-se contra PP i Cs

El director de TV3 assegura que les acusacions dels partits són "difamacions molt greus"

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) està estudiant si les acusacions dels darrers dies de PP i Cs contra TV3 per la cobertura de la detenció de Carles Puigdemont són constitutives de delicte. Els serveis jurídics de l'ens públic ho estan valorant després que Vicent Sanchis presentés una petició al  president en funcions del consell de govern de la CCMA. "Arriba un moment que les acusacions polítiques passen un línia vermella", va assegurar Sanchis al programa 'Estat de Gràcia' dilluns

Arran de la cobertura que TV3 va fer diumenge de la detenció de Carles Puigdemont i les posteriors protestes al carrer, Juan Carlos Girauta, portaveu de Ciutadans al Congrés, va afirmar que la televisió pública era "un engranatge clau del cop d'Estat". A més, va afegir que "encoratjava la resposta al carrer". En un sentit similar es va expressar Xavier García Albiol, que va dir al seu perfil de Twitter que TV3 "incendiava la població". 

Sanchis ha reclamat als polítics que siguin clars en les seves queixes i indiquin "en quin moment es va atiar la població perquè exerciren la violència". "Estan mirant si els tuits que van fer determinats polítics aquell dia o algunes declaracions que es van fer no són constitutives de delicte", va explicar el director de TV3.