Sèries

El nou Doctor Who és una doctora: Jodie Whittaker

És el primer cop que una actriu assumeix el paper protagonista d'aquesta sèrie de culte

L'actriu Jodie Whittaker serà la tretzena persona que interpreti el mític personatge televisiu del Doctor Who. Agafa el relleu així a Peter Capaldi i es converteix en la primera dona que assumeix el rol. La BBC anunciava el fitxatge en un vídeo publicat a les xarxes després de la victòria de Federer a Wimbledon.

Nascuda fa 34 anys a Yorkshire, Whittaker és coneguda per la seva participació a la sèrie 'Broadchurch' i també a 'Adult life skills', tot i que ha fet bona part de la seva carrera al teatre londinenc. "Estic més que emocionada per poder començar aquest viatge èpic amb el Chris i amb tots els whovians del planeta. És més que un honor, interpretar la doctora". Whittaker es convertirà en protagonista de la sèrie en l'especial previst per a aquest Nadal.

'Doctor Who' és una sèrie de televisió de ciència-ficció que es va posar en marxa el 1963. Segueix les aventures d'un viatger en el temps d'origen alienígena conegut com 'el Doctor' i que té diverses encarnacions. Després de més de 50 anys d'història, ha acabat sent una de les grans sèries de culte.

Més continguts de