Publicitat
Publicitat

Duart nega que la destitució de Fèlix Riera sigui una "depuració política"

El director de Catalunya Ràdio serà cessat previsiblement aquest dimarts

El president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Brauli Duart, ha assegurat que la decisió de destituir el director de Catalunya Ràdio, Fèlix Riera, "no és en cap cas una depuració política". Duart ha respost d'aquesta manera a la diputada del PSC Núria Ventura, que havia utilitzat la mateixa expressió per referir-se a l'imminent cessament del màxim responsable de l'emissora pública.

Aquesta ha estat l'única referència a la destitució de Riera que ha fet Duart durant la seva compareixença parlamentària d'aquest dimarts. Malgrat la insistència d'alguns diputats en la matèria, el president de la Corporació ha evitat exposar els motius de la mesura, recordant que "és un fet que encara no s'ha produït" i escudant-se en el fet que a l'ordre del dia de la compareixença no hi havia prevista cap pregunta sobre aquest cas, que va transcendir diumenge, un cop tancat el termini per introduir nous punts a la sessió de la comissió de control de la CCMA.

Duart va comunicar a Riera la seva intenció de destituir-lo la setmana passada, i aquest dilluns la va sotmetre a la votació del consell de govern de la Corporació, que  va tombar la mesura perquè no va assolir la majoria de dos terços necessària perquè  tirés endavant. Està previst que aquest dimarts el consell torni a votar el cessament del director de Catalunya Ràdio, i si no hi ha sorpreses en aquest cas sí que quedarà aprovat, ja que n'hi hauria prou amb la majoria absoluta que garanteixen els vots dels dos consellers proposats per CDC i la d'ERC, més el vot de qualitat de Duart.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT