Gemma Nierga presentarà un nou programa a TV3

'Els meus pares' presentarà els progenitors de personatges coneguts

Gemma Nierga torna a TV3. La periodista estrenarà a la tardor 'Els meus pares', una sèrie documental del departament de Nous Formats de la televisió pública que té com a objectiu conèixer els progenitors, "molt sovint anònims", de persones conegudes d'àmbits diversos. " Músics, esportistes, comunicadors, actors... presentaran els seus pares per descobrir la influència que han representat en la seva vida personal i professional", explica TV3. 

Amb aquest nou projecte, Nierga tornarà a presentar un programa a TV3 més de 20 anys després d'haver-hi conduït, al costat de Fina Brunet i Susanna Griso, l'espai d'entrevistes 'Tres senyores i un senyor', estrenat el 1993. La periodista havia debutat a la cadena pública el 1988 amb l'espai 'Dit i fet', i també hi va presentar 'Pares i fills' i 'Tothom per tothom'. L'any passat ja havia fet una aparició puntual a la televisió pública (va ser una de les presentadores de 'Fora de sèrie', en un programa en què va entrevistar Miquel Roca) i actualment col·labora setmanalment amb el magazín de tarda 'Tot es mou'. 

La trajectòria professional de Nierga, però, va estar lligada durant 28 anys a la cadena SER, que la va acomiadar de forma inesperada al final de la temporada passada. Des del setembre, la periodista col·labora també a 'El suplement' de Catalunya Ràdio.