La HBO fitxa Álex de la Iglesia

El director prepara '30 monedas', una sèrie de terror "sense concessions"

El nou projecte europeu de la HBO tindrà Álex de la Iglesia com el director. El cineasta bilbaí ha fitxat per la plataforma nord-americana per dirigir '30 monedas', una sèrie de terror escrita per ell mateix i el seu col·laborador habitual, Jorge Guerricaechevarría. La ficció, que comptarà amb vuit episodis, es rodarà durant aquest any i suposa el retorn de De la Iglesia al mitjà televisiu després de 'Plutón B.R.B. Nero', la sèrie que va fer per a La 2 l'any 2008. 

'30 monedas' explica la història del pare Vergara, un exorcista, boxejador i exconvicte que viu exiliat en una parròquia d'un poble remot d'Espanya. Quan Vergara és relacionat amb una sèrie de fenòmens paranormals, el Paco, l'alcalde del poble on viu, i l'Elena, una veterinària, intentaran desvelar els secrets del seu passat i el significat de la moneda antiga que amaga. El trio de personatges acabaran immersos en una conspiració global. Pel que fa als protagonistes, 'Formula TV' avançava avui que el personatge femení estarà interpretat per Macarena Gómez. 

Álex de la Iglesia ha assegurat que '30 monedas' és una "sèrie de terror pur i dur, sense concessions". Segons el guionista, la ficció serà una mostra de "gènere sense edulcorants, amb la sana intenció d'entretenir i mantenir en tensió". 

Més continguts de