Jordi Évole: "Segurament altres vegades els han mentit i ningú els ho ha dit"

El director de 'Salvados' explica les seves raons per haver fet un fals documental sobre el 23-F

Jordi Évole, director de 'Salvados', ha justificat el fals documental sobre el 23-F al final del programa. Ha defensat l'experiment dient que, com que no es pot accedir al sumari del 23-F fins al 2031, o 25 anys després que tots els colpistes hagin mort, s'han de fer fantasies relacionades amb el cop d'estat.

En un vídeo publicat a la web de 'La Sexta', Évole ha reconegut que "hi deu haver espectadors que deuen estar contents amb el que han vist perquè s'ho han passat bé, i altres que es deuen sentir enganyats i em deuen voler matar". El periodista ha volgut agrair als que s'ho han cregut que hagin "jugat amb nosaltres", i als que no, els ha dit "que la propera vegada ho intentem fer millor".

"Almenys nosaltres hem reconegut que era mentida tot el que hem explicat i, segurament, hi ha hagut altres vegades que era mentida el que se'ls ha explicat i ningú els ho ha dit", ha afegit Évole.

Segons explica el periodista, per fer 'Operación Palace' s'ha basat en un documental titulat ' Operació Lluna ' que explicava l'arribada de l'home a la Lluna com si hagués estat fals. "Nosaltres hem agafat la data del 23 de febrer, que també presenta molts interrogants, per fer el mateix experiment", ha reiterat.

Évole també ha sentenciat que "no sé si hem sigut gaire creïbles amb el que hem explicat. Alguns segur que ho deveu haver descobert molt al principi, altres a la meitat i altres al final. Per a nosaltres és un misteri si hem sigut creïbles o no; un misteri més gran del que és la caixa blanca que acompanya en tants actes el rei", ha reconegut.

Més continguts de