Josep Cuní tanca la seva etapa professional al canal 8TV

El periodista Josep Cuní va presentar ahir l’últim programa de 8 al dia, que no continuarà la temporada vinent, i va posar punt final a la seva etapa professional a 8TV. L’informatiu d’autor es va acomiadar de l’audiència després de sis anys en antena. Durant la temporada regular, 8 al dia ha tingut un share mitjà de 6,7% i 146.000 espectadors. Josep Cuní, juntament amb Alfons Arús, era una de les cares més representatives de la televisió del Grupo Godó.

Respecte al seu futur professional, Cuní no ha revelat encara quin serà el seu pròxim destí. El periodista ha valorat diverses propostes de TV3 i TVE, que de moment no han prosperat, i estudia la possibilitat de descansar i formar-se durant un any. La trentena de professionals que treballaven a 8 al dia, i que formen part de la productora Broadcaster, presidida per Cuní, estan a l’espera de saber si se’ls recol·locarà en algun altre projecte.

Josep Cuní va arribar a 8TV després de presentar durant 7 anys Els matins de TV3. Al mes de maig el periodista de Tiana va ser condecorat per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi.

Més continguts de