Judit Martín, actriu de 'Polònia', guanya el premi Gat Perich

En el programa de sàtira política dona vida, entre d'altres, a Marta Pascal i Eulàlia Reguant

L'actriu de 'Polònia' Judit Martín ha sigut reconeguda amb el Premi Internacional d'Humor Gat Perich per la seva feina com a comediant. La 20a edició dels guardons, que s'entregaran el 5 de juliol, també ha premiat el treball de l’humorista gràfica Flavita Banana, pseudònim de Flavia Álvarez-Pedrosa, i la revista “El Jueves”, que celebra els 40 anys. 

En el programa de sàtira política de TV3, Martín dona vida a diversos personatges com ara Marta Pascal, Irene Montero, Cristina Cifuentes, María Dolores de Cospedal o Eulàlia Reguant. La feina televisiva la compagina amb la col·laboració que fa al 'Versió RAC1', el programa de Toni Clapés on posa veu a la perruquera Vane i fa paròdies de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, o l'expresidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre. 

El jurat del Premi Internacional Gat Perich està format per Josep Maria Cadena ('El Periódico'), Vicent Sanchis (TV3), Jaume Vidal ('El Punt-Avui'), Sergi Dória ('ABC'), Antoni Bassas ('Ara'), Rosa Mundet ('La Vanguardia'), Manu Caballero (RBA), i els dibuixats Kap i Fer i Rosa Bertran, de l’Associació Perich Sense Concessions.