Netflix cancel·la 'The OA' després de dues temporades

La sèrie de misteri estava protagonitzada per l'actriu Brit Marling

Després de dues temporades en marxa, Netflix ha anunciat que no seguirà endavant amb 'The OA', sèrie de misteri i ciència-ficció protagonitzada i cocreada per Brit Marling. En un comunicat recollit per 'Variety' Cindy Holland, vicepresidenta de continguts originals de Netflix, ha assegurat que se senten "increïblement orgullosos dels 16 hipnòtics capítols" de la sèrie. 

Estrenada el desembre del 2016, 'The OA' se centra en Prairie Johnson (Brit Marling), una noia cega que desapareix durant 7 anys i que quan torna ha recuperat la vista. A partir de llavors, es començarà a referir a ella mateixa com 'the original angel' (l'àngel original) i reclutarà un equip de cinc persones als quals els explicarà la seva història i els revelarà el secret sobre on ha estat durant aquests set anys, una informació que no vol compartir ni amb l'FBI ni amb els seus pares adoptius. Amb els seus nous companys, intentarà trobar altres persones desaparegudes obrint un portal a una altra dimensió. 

Estranya, però no tant

En un escrit que ha publicat al seu perfil d'Instagram, Marling ha lamentat la decisió presa per la plataforma. "Zal [Batmanglij] i jo estem profundament tristos per no poder acabar la nostra història. Quan vam saber la notícia em vaig fer un fart de plorar", explica l'actriu i cocreadora, que afegeix que van decidir fer una sèrie de ciència-ficció perquè els permetia crear un món nou on deixar enrere els prejudicis. "Això és el que 'The OA' ha sigut per a Zal, per a mi i per a tots els artistes que s'han unit a nosaltres. L'oportunitat d'entrar en un nou món i sentir-nos-hi lliures". 

Darrere del projecte hi ha la productora de Brad Pitt,  Plan B Entertainment, i durant les dues temporades la sèrie ha comptat amb actrius com Paz Vega o Sharon Van Etten.

Més continguts de