Publicitat
Publicitat

"No a prendre el carrer: els que no es manifesten", a la portada de 'La Razón'

El diari crida a la desmobilització en el Primer de Maig. 'La Vanguardia' destaca el pla del govern espanyol contra l'absentisme laboral dels funcionaris

' La Razón': Fa una crida a la portada d'aquest dimecres, Primer de Maig, a la desmobilització dels treballadors: "No a prendre el carrer", publica el diari en l'epígraf de la informació. El rotatiu conservador destaca "els que no es manifesten", una parella que mostra una pancarta: "Volem treballar, els sindicats no són la solució".

El pla d'estabilitat que el govern espanyol ha presentat a Brussel·les també és destacat a la portada del rotatiu: "Alemanya avala Rajoy" i "el PSOE agita el carrer".

'El País' i ' El Mundo': Asseguren que el gendre del rei, Iñaki Urdangarin, i el seu exsoci han ofert al fiscal un pacte per evitar la presó. L'acord implicaria reconèixer els delictes i l'abonament d'uns 3,5 milions d'euros pels danys causats a les administracions. El duc de Palma ha pres la iniciativa, diu el diari, a través de persones del seu entorn per posar fi a la guerra que l'enfronta amb Diego Torres. Tots dos estan acusats de facturar 10 milions d'euros durant 4 anys a diverses administracions públiques a través de l'Institut Nóos. El pacte inclouria el reconeixement dels delictes, la col·laboració amb la justícia i el pagament d'un mínim de 3,5 milions d'euros pels danys causats.

' El Mundo': Destaca en primera plana que "Espanya demana a Alemanya un 'pla Marshall' per sortir de la crisi".

' La Vanguardia': Obre edició amb el pla del govern espanyol contra l'absentisme laboral dels funcionaris. Cobraran menys quan estiguin de baixa. El govern del PP vol suprimir la paga d'antiguitat i les extraescolars. La foto de portada és per a la Torre 1 de la Zona Zero de Nova York, que des d'ahir és l'edifici més alt de la ciutat nord-americana.

' El Periódico': Les mesures contra la duplicitat de competències del govern espanyol, protagonistes a la portada. "La fusió dels municipis estalviarà 7.000 milions", destaca el rotatiu de Zeta.

' Abc': Destaca una declaració del ministre alemany de Finances, que diu que "Espanya ha adoptat mesures impressionants" i que el govern espanyol "estudia cobrar peatge per l'ús de les autovies".

' El Punt Avui': "Privatitzacions a la vista", diu el titular d'obertura. Divendres, l'Estat liberalitzarà transports i infraestructures. El diari també diu que l'arxiu Tarradellas serà a internet a partir de l'any 2016.

Premsa esportiva

' Sport ': "Fitxatges per a la davantera", remarca. Les fotos són de Llorente i Van Persie.

' Mundo Deportivo '  : "Bojos per venir", destaca el diari amb les fotos de Drogba, Van Persie i Torres.

' El 9 esportiu ': "Del zero a l'infinit". "Tito Vilanova, amb una forta personalitat i les idees molt clares, fa un salt meteòric: d'entrenar el Palafrugell a fer-se càrrec del millor Barça de la història".

' Marca ': "43 sense límit", diu el diari. "El duel més gran mai explicat, Cristiano i Messi lluiten per ser el més golejador".

' As ': El diari destaca que l'Athletic de Bilbao no vol que el Madrid guanyi la Lliga a San Mamés. El club basc està molest pel fet que els blancs no deixessin el Bernabéu per a la final de la Copa del Rei.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT