TELEVISIÓ
Mèdia 24/01/2011

'Polseres vermelles' s'estrena avui a la televisió

Dissabte ja es va poder veure per internet el primer capítol de la sèrie de Pau Freixas i Albert Espinosa

Laia Altarriba
1 min
Polseres vermelles

BarcelonaEl primer capítol de la nova sèrie que TV3, Polseres vermelles, es va estrenar dissabte per internet, però avui dilluns ja arrenca a la televisió: serà a les 22.25 h, en la fraja de prime time.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'avançament previs per internet ha succeït només amb l'arrencada de la sèries, ja que a partir de la setmana que ve la resta de capítols estaran disponibles a la xarxa just després que s'hagin emès per TV3.

Polseres vermelles és una sèrie dirigida per Pau Freixas amb guió d'Albert Espinosa. L'acció transcorre en un hospital on coincideix un grup de nois i noies que hi estan per llargues malalties. Aquest grup és el protagonista de la sèrie. Per sobre de la malaltia que pateix cada un dels personatges, els creadors subratllen que es tracta "d'una història sobre el valor de l’amistat, la superació i les ganes de viure".

Freixas i Espinosa ja van treballar amb els joves actors que protagonitzen Polseres vermelles en la pel·lícula Herois.

Les aventures que viuran el Roc, l’Ignasi, el Lleó, el Jordi, la Cristina i el Toni, els sis joves protagonistes, es poden seguir cada dilluns i durant 13 setmanes per TV3 a partir de les 22.25 h.

stats