‘Sneaky Pete’, el ‘thriller’ criminal de Brian Cranston, aterra a Amazon

L'actor de 'Breaking Bad' escriu i produeix una sèrie sobre estafes i enganys

Bryan Cranston, l’actor protagonista de ' Breaking bad', torna a la televisió amb Amazon. L’intèrpret ha escrit i produït ' Sneaky Pete', un thriller criminal sobre estafes i enganys que s’estrena avui a Amazon Prime Video. Tot i que Cranston és el reclam principal de la ficció, no encarnarà el protagonista sinó que interpretarà un personatge secundari. L’actor Giovanni Ribisi serà l’encarregat de donar vida al Marius, un delinqüent que acaba de sortir de la presó i sobre el qual orbita tota la sèrie.

Per refer la seva vida, l’home adoptarà la identitat del seu company de cel·la i començarà a treballar en el negoci de les finances. Tot plegat, però, l’obligarà a teixir una existència plena de mentides i falsedats. A més de Ribisi, el càsting de la sèrie està format per Marin Ireland, Margo Martindale, Peter Gerety, Shane McRae i Libe Barer, que encarnaran els membres de la família falsa del protagonista.

En un inici, Sneaky Pete va gestar-se a la CBS, que el 2015 va encarregar-ne un episodi pilot. Després de veure’l, la cadena nord-americana va declinar comprar-ne tota la temporada. Uns mesos més tard, Amazon va adquirir el projecte de Cranston.