El Super3 dedicarà els matins a l'aprenentatge de l'anglès

Estrena un programa que n'ensenya i sèries en aquesta llengua

Quan comenci el tercer trimestre escolar, el 14 d’abril, el canal Super3 es bolcarà perquè les criatures confinades millorin el seu nivell d’anglès. Per fer-ho, incorporarà a la graella el programa Wow! English method i també algunes sèries exclusivament en aquesta llengua. Es tracta d’un espai d’aprenentatge natural, que s’emetrà de dilluns a divendres a les 9.25 h i també a les 10.05 h. L'Steve i la Maggie protagonitzen un seguit de vídeos educatius basats en la memòria emocional que, segons la cadena, "aconsegueixen que els nens i nenes escoltin, reaccionin, aprenguin i parlin anglès mentre es diverteixen".

Pel que fa a les sèries, s’oferirà en anglès Counting with Paula ( Comptem amb la Paula, a les 9.35 h), sobre una nena que té dues passions: els números i viatjar. A les 9.55 arribarà Lily’s Driftwood Bay ( La caleta de la Lily), sobre una illa molt especial que existeix només en la imaginació de la protagonista. I, a les 10 h, el canal estrena BabyRiki, una producció russa que és la seqüela de la sèrie Kioriki, adreçada al públic preescolar. Els personatges d’aquesta sèrie són joguines que cobren vida al dormitori dels infants.

L’oferta del cap de setmana també es reforça, en aquest cas amb Dins el cos humà, que s’emetrà els dissabtes i diumenges a les 15.35. És una producció que, a partir de gràfics basats en imatges reals, explora el cos de les persones des d’una òptica fascinant.