'Zoo' tindrà tercera temporada

La sèrie d'animals assassins és la ficció més vista de l'estiu als EUA, però ha registrat audiències inferiors a la primera temporada

' Zoo', la sèrie d'animals assassins que volen acabar amb l'espècie humana, tindrà tercera temporada, que s'estrenarà l'estiu del 2017. Segons informa el portal TVLine, la CBS ha renovat la ficció, que posarà punt final a la segona entrega el 6 de setembre. 'Zoo' s'ha convertit en la sèrie més vista dels EUA aquest estiu, tot i que ha perdut audiència respecte de la primera temporada. De moment, la producció s'ha quedat amb dos milions d'espectadors menys respecte de l'any passat.

Basada en un 'bestseller' homònim de James Patterson, 'Zoo' relata els atacs violents de tot tipus d'animals cap a les persones. La sèrie, que combina el 'thriller' i el terror, segueix experts en animals i veterinaris d'arreu del món que intenten entendre per què els animals es comporten d'aquesta manera i proven d'aturar-los. A Espanya, la primera temporada de la producció es va emetre a través de Cuatro.