Recull de premsa
Mèdia 06/11/2011

L''ABC' dedica la seva portada als quatre diputats que es neguen a parlar el català al Parlament

Les eleccions i la crisi de l'euro acaparen la majoria de les portades dels diaris. L''ABC' es desmarca i, amb el titular 'Cuatro por la libertad', enalteix la figura de quatre diputats, dos del PP i dos del C's, que parlen espanyol al Parlament català

Ara
1 min
ABC, 6 de novembre

BarcelonaCuatro por la libertad. Amb aquest titular i una fotografia dels diputats María de Llanos Luna (PP), María José García (PP), Carmen de Rivera (C's) i Jordi Cañas (C's), obre avui el diari ABC. El diari espanyol dedica un ampli reportatge a aquests quatre polítics que "desafien el nacionalisme i parlen espanyol al Parlament català".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En el primer cap de setmana de la campanya electoral, els dos partits majoritaris acaparen la majoria de portades. La Vanguardia escull el PSOE i dos dels seus "mites", Felipe González i Alfonso Guerra, per obrir. Si La Vanguardia parla de mites, Público opta pel qualificatiu de "clàssics" a l'hora de parlar dels dos incombustibles polítics socialistes. L'apel·latiu del El Pais per González i Guerra és el d'"estrelles". La Razón, en canvi, descriu el PP com l'opció de futur i el PSOE com una cosa del passat. Els esforços dels dos partits majoritaris per aconseguir el vot dels indecisos és la portada d'El Periódico.

El Punt Avui entrevista al líder socialista, Alfredo Pérez Rubalcaba, qui assegura que "no creu que la majoria de catalans vulguin la independència". La portada de l'ARA és la més optimista amb un titular que defensa cinc motius per creure encara en Europa.

El partit que avui juga el Barça contra l'Athletic protagonitza la majoria de diaris esportius. El Mundo Deportivo bateja l'estadi de San Mamés de Bilbao amb un nou nom dedicat al jugador Leo Messi: San Mamessi

stats