Mèdia 13/05/2018

Amaia, sobre el resultat d'Espanya a Eurovisió: "És una merda"

Tot i la mala posició, els representats espanyols asseguren que estan satisfets amb l'actuació

Ara
2 min
Amaia, sobre el resultat d'Espanya a Eurovisió: "És una merda"

BarcelonaDesprés d'obtenir el 23è lloc a Eurovisió, Amaia i Alfred, representants d'Espanya al festival, han reconegut que no estaven gaire contents amb el resultat. "La veritat és que és una mica merda", ha dit la navarresa en la seva primera atenció als mitjans un cop acabada la gala. Tot i així, la parella ha assegurat que se sentien satisfets amb la seva actuació. "Hem quedat molt contents amb l'actuació i no ho diem per dir, ho creiem de veritat. La posició? Doncs és una merda però no passa res", ha dit la cantant, tornant a fer gala de la naturalitat que l'ha caracteritzat des que es va donar a conèixer a 'Operación Triunfo'.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i la decepció, els dos han recordat que des que els van escollir per representar Espanya van deixar clar que la posició tant els feia. Amaia ha reconegut, amb tot, que s'esperava una mica el resultat. La parella va arribar a Lisboa situant-se en el número 10 de les cases d'apostes, però un cop vista l'escenografia van baixar fins al lloc 20.

Respecte de si tornarien a repetir l'experiència, la cantant de Pamplona ha deixat clar que no. "No perquè no m'hagi agradat, perquè m'ho he passat molt bé. Però crec que és una cosa que es viu una vegada a la vida", ha explicat. Per a Amaia, el festival "és tot una mica 'postureig', sembla 'Els jocs de la fam'" perquè, segons ella, es presta massa atenció a aspectes aliens a la música. Per la seva banda, Alfred ha recomanat al següent representant que "s'ho prengui amb calma".

Anna Maria Bordas, cap de la delegació espanyola a Eurovisió, ha volgut deixar clar que els mals resultats no es deuen a la parella de representants. "Ells han cantant meravellosament bé. Això és Eurovisió i les coses són així".

La parella ha felicitat Israel per la seva victòria, tot i que han reconegut que no era la seva opció preferida d'Eurovisió.

stats