Mèdia 14/12/2016

Amazon Prime Video ja està disponible a Espanya

La plataforma ofereix gratuïtament el servei de vídeos als seus clients 'premium'

Ara
2 min
'Transparent' és una de les sèries que formen part del catàleg d'Amazon Prime Video

BarcelonaEl servei de vídeos sota demanda d'Amazon ja està disponible a Espanya des d'aquest dimecres. Amazon Prime Video ha aterrat simultàniament i sense previ avís a 200 països i territoris d'arreu del món, i en el cas de l'estat espanyol s'inclou dins l'oferta d'Amazon Premium, de manera que tots els clients d'aquest servei, que té un preu de 19,95 euros anuals (1,66 euros al mes), tindran accés als continguts televisius d'Amazon sense cost addicional. Als països on no existia Amazon Premium –que permet rebre els productes adquirits en aquesta plataforma l'endemà d'haver-los comprat, entre altres avantatges–, el cost del servei és de 2,99 euros al mes durant el primer mig any, i 5,99 euros mensuals a partir de llavors.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Entre els títols que formen part del catàleg d'aquesta nova plataforma hi ha 'Transparent' –de moment, les dues primeres temporades–, 'Mozart in the jungle', 'The man in the high' o 'Red oaks', i durant els propers mesos s'hi incorporaran altres sèries produïdes per la mateixa plataforma, com 'Crisis in six scenes' –la primera producció televisiva de Woody Allen–, 'Goliath' –protagonitzada per Billy Bob Thornton–, 'Sneaky Pete' –amb Bryan Cranston com a productor executiu– o 'Z: The beginning of everything' –amb Cristina Ricci–, a més del programa sobre motor 'The grand tour'.

Entre les sèries que no són pròpies d'Amazon hi ha 'Fear the walking dead', 'Seinfeld' i 'Flesh and bone', entre altres. A més, el portal inclou un catàleg de pel·lícules –amb títols com 'Forrest Gump', 'Jurassic Park', 'Pulp fiction' o 'American pie' i continguts infantils.

Segons Amazon, "molts dels continguts" que formen part de la seva oferta es podran veure "doblats i subtitulats al castellà, l'anglès, el francès, l'italià i el portuguès". L'accés al catàleg d'Amazon Prime Video es podrà fer a través de la web www.primevideo.com o bé de les aplicacions de Prime Video per a 'smartphones' Android i iOS, la gamma de tauletes Fire de la mateixa companyia o alguns models de televisors connectats de Samsung i LG.

La plataforma ofereix la possibilitat de descarregar els continguts per mirar-los posteriorment sense necessitat de connexió a internet i permet veure'ls en diferents qualitats d'imatge per tal d'optimitzar el consum en funció de la velocitat de connexió o de la quantitat de dades que es vulguin consumir. Fins a tres dispositius poden reproduir de forma simultània continguts de la plataforma.

Amazon Prime Video arriba a Espanya per competir amb Netflix –que hi opera des de fa un any– i amb la HBOdisponible des de fa 15 dies–. Ho fa amb un preu clarament inferior a aquests dos serveis –que tenen quotes mensuals de 7,99 euros com a mínim–, però també amb un catàleg més reduït.

stats