Mèdia 10/11/2016

Anna Simon presentarà la quarta temporada d''Oh Happy Day'

La cantant Gisela i l'actor Peter Vives s'incorporen al jurat, que també estarà format per Daniel Anglès

Núria Juanico
2 min

BarcelonaCanvi de cares a la nova entrega d''Oh Happy Day'. El programa de TV3, que estrenarà la quarta temporada al gener, renovarà el presentador i dos dels tres membres del jurat. La periodista Anna Simon agafarà les regnes del 'talent show' de grups vocals i substituirà així Eduard Farelo, que s’havia encarregat de la conducció del programa des de la primera edició. D’aquesta manera, Simon tornarà a la televisió pública catalana després de set anys d’absència. La primera incursió de la periodista a TV3 va ser al programa 'Divendres' entre el 2009 i el 2010. Després d’aquella etapa, Simon va saltar a Antena 3, on va conduir 'La jaula' i poc després a Cuatro, on va copresentar 'Tonterías las justas'. Darrerament, la presentadora ha participat en espais d’entreteniment d’Antena 3 i La Sexta com 'Tu cara me suena', 'El hormiguero' i 'Zapeando'.

La nova edició d''Oh Happy Day' també anirà lligada a la incorporació de dues cares noves al jurat: la cantant Gisela i l’actor Peter Vives. Aquests artistes substituiran Chenoa i Roger Coma, que van exercir de jutges en la temporada passada del programa. Tant Gisela com Vives són cares televisives conegudes. La cantant va ser una de les participants de la primera edició del programa de La 1 'Operació Triunfo', mentre que Vives ha interpretat el personatge del Nil a la telenovel·la de TV3 'La Riera'. Més endavant, l’actor també ha aparegut en la ficció de La 1 'Águila Roja' i en les sèries d’Antena 3 'Velvet' i 'El tiempo entre costuras'. Així mateix, el jurat de la nova edició d''Oh Happy Day' també comptarà amb la participació del director de teatre musical Daniel Anglès, que repetirà per segon any consecutiu en la tasca de valorar els grups vocals i aconsellar-los sobre com millorar les seves habilitats artístiques.

Rècord d'inscripcions al càsting

A banda d’aquestes novetats, 'Oh Happy Day' tornarà a la graella de TV3 amb algunes modificacions estructurals. A diferència d’anys anteriors, en la quarta temporada del 'talent show' les formacions participants hauran de tenir com a mínim dos components i com a màxim 12. Segons TV3, el fet d’obrir les portes del programa a grups més reduïts de cantaires ha suposat un rècord d’inscripcions a la convocatòria de càsting, on s’hi han presentat més de 80 grups.

Una altra de les novetats de la quarta edició serà l’emissió de dos programes en què se seleccionaran les formacions concursants mitjançant un procés de càsting. En aquestes entregues hi apareixeran prop de 40 grups vocals. En total, la quarta edició d''Oh Happy Day' constarà de 15 episodis i estarà produïda per Veranda. Malgrat que les temporades anteriors d''Oh Happy Day s’han emès entre el setembre i el desembre, la pròxima entrega del programa arribarà al gener. Aquest salt de calendari es deu a les negociacions entre la productora i TV3 sobre el pressupost de la quarta temporada, que s’ha reduït respecte a les anteriors i pel qual no es va arribar a un acord fins després de l’estiu.

stats