Mèdia 23/05/2014

Aquest diumenge al RAR, la galàxia personal d’Andrea Motis

A partir d'aquesta la jove figura del jazz, el suplement de l'ARA traça connexions que ens traslladen fins a Harlem, a Nova York, al restaurant Noma de Copenhaguen o als secrets que amaguen les ments més prodigioses

Ara
1 min

Barcelona P { margin-bottom: 0.21cm; } Suau, senzilla, amb una voluntat ferma i un gran talent. El RAR d’aquest diumenge explora la galàxia personal que gira al voltant d'Andrea Motis, una artista catalana que, amb només 18 anys, és ja tot un referent del jazz al nostre país. El suplement s’endinsa en la seva rutina diària i l’acompanya a un concert i a les seves classes de dansa. Entre activitat i activitat, l’Andrea reflexiona sobre què significa la música per a ella i l’impacte que ha tingut el fet que l’èxit arribés tan aviat a la seva vida.

A més d’un reportatge central sobre l’artista, el RAR proposa, com cada setmana, un divertit joc de connexions. La veu de to naïf de la Motis ens trasllada a la d’una fornada de cantants escandinaves, entre les quals hi trobem la Lykke Li, una de les presències més esperades al Sónar d’enguany. Un cop ja al nord d’Europa, el suplement s’atura a Copenhaguen, on Carme Ruscalleda ens explica en primera persona com va ser dinar al Noma, que recentment ha recuperat la condició de millor restaurant del món.

El lligam de l'artista amb el jazz ens redirecciona també a Nova York, a Harlem, on ens endinsarem en els vells i nous clubs de moda, i a Billie Holiday, una dama que, tal com fa l’Andrea en alguns dels seus concerts, solia lluir unes delicades flors a la cabellera. D’altra banda, el talent prematur d’Andrea Motis farà que intentem contestar una pregunta: què passa a les ments dels nens prodigi que les fa diferents a les de la resta de nens de la seva edat?

stats