Mèdia 11/08/2016

Arianna Huffington deixa el Huffington Post

La periodista impulsa una nova empresa centrada en la salut i el benestar

Ara
2 min
Arianna Huffington

BarcelonaLa periodista Arianna Huffington, cofundadora del diari digital The Huffington Post, ha anunciat aquest dijous que renunciarà al seu càrrec d'editora en cap de la publicació per centrar-se en un nou projecte, Thrive Global, una empresa centrada en la salut i el benestar. "Pensava que el HuffPost seria el meu últim acte. Però he decidit dimitir per posar en marxa la meva nova empresa", ha explicat Huffington a través del seu compte de Twitter, on també ha agraït la feina dels "companys i amics" que hi treballen.

Huffington ha distribuït també a través de Twitter un comunicat en què presenta el seu nou projecte, Thrive Global, com una companyia que té com a objectiu "canviar la manera com treballem i vivim" i acabar amb la "falsa idea col·lectiva que l'esgotament és el preu que cal pagar per l'èxit". "Reduint l'estrès i el cansament podem millorar la salut de les persones i incrementar la productivitat tant de les empreses com dels individus d'arreu del món", sentencia Huffington.

Durant les últimes setmanes, la periodista s'ha dedicat a buscar finançament per a aquest projecte, que oferirà "entrenaments, seminaris, cursos virtuals, 'coaching' i assistència continuada a partir dels últims avenços científics en els camps de la neurociència, la psicologia, la productivitat, l'esport i el son". Segons ella, la seva intenció era poder tirar endavant aquesta nova empresa i mantenir alhora la direcció del Huffington Post, però finalment s'ha adonat que és incompatible. "Conduir les dues companyies hauria implicat treballar durant tot el dia, la qual cosa hauria estat una traïció als principis de Thrive", admet.

El Huffington Post va néixer l'any 2005, i el febrer del 2011 va ser adquirit per l'empresa de serveis d'internet AOL. De moment, no s'ha anunciat qui serà el nou màxim responsable editorial del diari.

stats