Mèdia 06/11/2015

Atresmedia emetrà en castellà les sèries de TV3 ‘Merlí’ i ‘Cites’

1 min
Atresmedia emetrà en castellà les sèries de TV3 ‘Merlí’ i ‘Cites’

La sèrie de TV3 Merlí seguirà els passos de Polseres vermelles i s’emetrà també a Espanya, a través d’Atresmedia, que n’ha adquirit els drets, segons han confirmat a l’ARA fonts de la televisió pública. La ficció s’oferirà doblada al castellà, però l’estrena no arribarà, com a mínim, fins que TV3 hagi acabat d’emetre la primera temporada, a principis de desembre. En tot cas, la data del debut encara no està fixada, ni tampoc s’ha decidit per quin canal es veurà.

Merlí s’ha convertit en la revelació de la temporada a Catalunya: després de vuit capítols emesos -dels 13 que té en total- acumula de mitjana 546.000 espectadors i un 17,6% de quota de pantalla, unes xifres que li han permès liderar cada dilluns la seva franja. Tot i així, TV3 assegura que encara no s’ha pres la decisió sobre la renovació de la sèrie de cara a una segona temporada.

En tot cas, Merlí no és l’única sèrie de TV3 que arribarà a les pantalles de la resta de l’Estat durant els pròxims mesos. Atresmedia ha adquirit també els drets d’emissió a Espanya de Cites, tot i que de moment no hi ha més detalls sobre quan s’emetrà ni a través de quina cadena (Antena 3 o La Sexta).

Dirigida per Pau Freixas, Cites, que adapta la sèrie britànica Dates, es va emetre a TV3 durant el tram final de la temporada passada i va tenir de mitjana 376.000 seguidors i un 12,6% de share. Entre els protagonistes hi ha Aida Folch, Eduardo Noriega, Nausicaa Bonnín, Biel Duran, Marc Cartes, Laia Costa i Bea Segura. En aquest cas, TV3 sí que n’ha confirmat la segona temporada.

stats