Mèdia 31/03/2016

Bertín Osborne comença el rodatge de ‘Mi casa es la tuya’ per a Telecinco

El torero Fran Rivera, primer convidat

Ara
1 min
Bertín Osborne comença el rodatge de ‘Mi casa es la tuya’ per a Telecinco

BarcelonaEl salt de Bertín Osborne a Mediaset ja és una realitat. El cantant va començar ahir a rodar per a Telecinco el programa Mi casa es la tuya, que serà molt similar a En la tuya o en la mía, l’espai d’entrevistes que Osborne presentava fins fa poques setmanes a La 1.

El primer convidat d’aquest nou programa és el torero Fran Rivera, a qui Osborne va visitar acompanyat de la seva dona, Fabiola Martínez. En aquesta primera gravació de Mi casa es la tuya, doncs, hi apareixeran Rivera amb la seva parella, Lourdes Montes, a la finca de la família Ordóñez a Ronda. Allà, Osborne i Martínez compartiran un dinar i una conversa amb la parella convidada al davant de les càmeres.

Mi casa es la tuya està produït per Proamagna, la mateixa productora de l’anterior programa d’Osborne a Televisió Espanyola. L’empresa i el presentador van deixar el 17 de març la televisió pública després que aquesta els rescindís el contracte a causa d’un incompliment de Proamagna. En paral·lel, Mediaset va fer-los una oferta que apujava el preu del format. Tant Osborne com Proamagna van acceptar.

stats