Mèdia 16/06/2013

Bertran Cazorla es defensa a Twitter amb dues fotos: les claus de l'agressió i una anàlisi d'orina

El periodista intenta desmentir amb aquestes imatges que anés "passat de voltes" i que agredís els Mossos

Ara
1 min

BarcelonaDesprés de la polèmica que va afectar ahir els Mossos d'Esquadra i el periodista Bertran Cazorla, que es van creuar acusacions de violència al llarg del dia, el jove torna a la càrrega per intentar desmentir les afirmacions que van fer des del cos policial. Els Mossos van assegurar a diverses publicacions que Cazorla anava "passat de voltes", cosa que hauria desembocat en una agressió amb unes claus a tres agents que, segons el cos, haurien acabat ferits per la força del periodista.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquestes dues acusacions quedarien desmentides avui a través del Twitter de Cazorla, que ha penjat una anàlisi toxicològica que dóna negatiu en tot tipus de drogues. Tot i això, el document que ha penjat a la xarxa no porta cap identificatiu personal i no ofereix la certesa que sigui seu. A banda de les anàlisis, també ha penjat una foto dels dos jocs de claus que portava a sobre la matinada de dissabte quan va ser detingut.

Ahir els Mossos el van acusar d'haver intentat agredir-los amb aquelles claus. El fet que les tingui en el seu poder posaria en dubte la versió policial dels fets, ja que si les va fer servir com a arma, els Mossos se les haurien d'haver quedat, segons dóna a entendre ell en un tuit.

stats