Mèdia 19/04/2015

Els britànics aposten que el nou nadó reial serà una nena

A.c.r.
1 min
Els britànics aposten que el nou nadó reial serà una nena

BarcelonaCom a grans aficionats a les apostes, els britànics no han deixat passar l’oportunitat de fer tot tipus de pronòstics sobre el segon fill del príncep Guillem i Kate Middleton. Els futurs pares han mantingut en secret tots els detalls de l’embaràs, i l’única informació que ha transcendit és que el part hauria de tenir lloc aquest mateix mes. El dia exacte no se sap, però els britànics estan convençuts que serà el 25. I si no, ofereixen com a alternativa el dia de Sant Jordi, que a més de Catalunya també és el patró d’Anglaterra.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Una de les grans incògnites és el sexe de la criatura, però els britànics estan convençuts que serà una nena, i que per tant els ducs de Cambridge -que el juliol del 2013 van ser pares d’un nen, Jordi- ja tindran la parelleta. Però les apostes no es queden aquí i s’atreveixen fins i tot a endevinar com es dirà la (suposada) nena. L’opció majoritària entre els britànics és Alice, tot i que, seguint aquestes hipòtesis, també tenen bastants números Charlotte i Elizabeth, com la seva besàvia, l’actual reina d’Anglaterra. En cas que finalment sigui un nen, el nom que sembla que té més opcions és James.

El ventall de variables sobre les quals es pot apostar és molt ampli, i va des del color dels cabells del nadó fins al pes, el moment del dia en què naixerà, el nom dels padrins o el color del vestit que portarà la mare. Fins i tot es pot guanyar una bona quantitat de diners apostant que Middleton espera trigèmins.

stats