Mèdia 07/03/2017

El CAC evita renyar ‘El suplement’ per la música de l'entrevista a Montse Venturós

Tres consellers havien qüestionat que es comparés el cas de l'alcaldessa de Berga amb els fets descrits a 'Què volen aquesta gent?'

Ara
1 min
El CAC evita renyar ‘El suplement’ per l’entrevista a Venturós

BarcelonaEl Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) va rebutjar dijous una proposta d’acord presentada per tres dels seus membres -Daniel Sirera (proposat pel PP), Eva Parera (Unió) i Carme Figueras (PSC)- que volia cridar l’atenció a Catalunya Ràdio per haver utilitzat la cançó de Maria del Mar Bonet Què volen aquesta gent? durant l’entrevista que Ricard Ustrell va fer a El suplement a l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, el 5 de novembre, arran de la seva detenció.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Basant-se en un informe de l’àrea de continguts del CAC, els tres consellers consideraven que es pretenia “equiparar” el cas de Venturós amb una detenció de la policia franquista. De fet, Ustrell va dir que “la trama és la mateixa”. Els altres tres membres -Salvador Alsius (ERC), Yvonne Griley (CDC) i el president, Roger Loppacher (CDC), que té vot de qualitat- s’hi van oposar perquè, segons un informe jurídic, no hi va haver “cap missatge que interfereixi en la reputació personal dels actors implicats”.

stats