Mèdia 27/01/2016

Gerard Romero fitxa per la SER i narrarà el Barça en català

El nou programa 'Moguts pel Barça' s'emetrà per les freqüències secundàries de l'emissora

Núria Juanico
2 min
L'equip de 'Moguts pel Barça' / Cadena SER

BarcelonaLes retransmissions del Barça en català tindran, a partir de dissabte, un nou espai radiofònic. Es tracta de 'Moguts pel Barça', un nou programa de la cadena SER que estarà conduït per Gerard Romero i que es podrà escoltar a Catalunya a través de les freqüències secundàries de l'emissora. Aquestes noves narracions substituiran les que oferia fins ara Joan Barau a través de les mateixes freqüències –que anteriorment pertanyien a Ona FM–, mentre que la principal continuarà emetent les transmissions en castellà, a càrrec de Lluís Flaquer.

L'espai, que s'ha presentat aquest dimecres, arriba amb el repte d'oferir "retransmissions un punt diferents" per intentar fer-se així "un forat entre els dos monstres de la ràdio", ha explicat Romero en referència a Joan Maria Pou, que encapçala 'El Barça juga a Rac 1', i Joaquim Maria Puyal, que presenta 'La TdP' a Catalunya Ràdio.

L'equip de 'Moguts pel Barça' està format per Laura Lanau i Bern Redondo, que estarà a peu de camp. El programa també comptarà amb Sergi Hernández, que s'encarregarà de l'anàlisi tècnic, Fermín Suárez, que farà el seguiment dels futbolistes, i l'actor Jordi Rios, que oferirà imitacions i humor durant l'espai. Amb 'Moguts pel Barça', la SER amplia la seva oferta esportiva, que també consta de la retransmissió en castellà de Lluís Flaquer al 'Carrusel Deportivo' i 'La graderia'.

'Moguts pel Barça' es defineix com un programa "desacomplexadament blaugrana" i vol fer del futbol a la ràdio "un autèntic xou". L'espai s'estrenarà dissabte a les tres de la tarda, una hora abans del partit entre el FC Barcelona i l'Atlètic de Madrid que es jugarà al Camp Nou.

stats