Mèdia 20/10/2011

Josep Carreras: "Visca Catalunya lliure!"

El tenor ha confessat que va cridar "visca Catalunya lliure!" quan va passar pel davant d'una càmera de Gol TV després d'un Barça-Madrid

Ara
1 min

BarcelonaEl tenor català Josep Carreras ha reconegut a El Món a RAC1 que era ell qui va cridar "visca Catalunya lliure" des de darrere d'un locutor de la Cadena Gol TV que estava connectant en directe amb el seu programa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Carreras ha estat invitat al programa radiofònic per comentar el seu llibre de memòries De viva veu al costat de Màrius Carol, que n'és l'autor. Allí, ha explicat que ho va fer perquè té "el sentiment profund d'una Catalunya lliure".

Encara que veient les imatges no feia cap falta, ha confirmat que efectivament era ell qui va fer aquesta proclama independentista en passar pel davant d'una càmera d'aquesta cadena de Mediapro. Va ser una nit després d'un partit entre el Barça i el Madrid en què el conjunt català es va emportar la victòria després d'un gol d'Ibrahimovic.

Durant l'entrevista, Carreras ha explicat que va començar com a professional de la mà de la soprano catalana Montserrat Caballé, que l'ha invitat en directe a cantar amb ella el dia 3 de gener al Liceu. És un dia molt important per Caballé, ja que es compliran 50 anys de la seva primera actuació en aquest emblemàtic teatre de Barcelona.

stats