Mèdia 05/09/2017

13TV cancel·la 'La marimorena', un dels seus programes insígnia

La cadena acabava de signar la renovació de l'espai de debat

Ara
2 min
13TV cancel·la 'La marimorena', un dels seus programes insígnia

BarcelonaL'espai d'actualitat 'La marimorena', presentat per Carlos Cuesta, desapareixerà de la graella de 13TV, segons 'El Confidencial Digital'. La noticia de la cancel·lació ha agafat per sorpresa l'equip del programa, ja que s'acabava de signar la renovació per a la pròxima temporada.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'La marimorena' va debutar a 13TV el 7 de abril del 2013. Tot i que en principi només s'emetia un dia per setmana -els diumenges a les 21.30 h- va acabar guanyant presència a la graella i, actualment, es podia veure tant dissabte com diumenge.

La cadena, que és propietat en un 51%, de la Conferència Episcopal, no ha donat explicacions sobre la decisió de prescindir de l'espai, que tenia una audiència per damunt de la mitjana de la cadena, que se situa en el 2% de 'share'. 13TV, acostumada a les polèmiques, va ser criticada recentment per un grup de 26 capellans de Tarragona, que van enviar una carta oberta al president de la Conferència Episcopal Espanyola, el cardenal Ricardo Blázquez, per demanar-li que, "sense dilació i amb valentia, es corregeixin o se suprimeixin els programes de tertúlia de 13TV, que tant de mal fan a la convivència i que embruten la imatge de l'Església catòlica".

Segons 'El Confidencial Digital' la cancel·lació de 'La marimorena' no serà l'últim canvi que experimentarà 13TV. La cadena està planejant reformar un altre dels seus espais estrella, 'El cascabel', l'espai de debat polític que presenta Antonio Jiménez. L'objectiu d'aquests canvis seria disminuir el temps dedicat a la política i donar més cabuda a temes socials i familiars.

13TV està immersa en un procés de renovació que inclou la reorientació de la graella per captar un públic més jove del que té ara. A principis de juny la cadena va emetre un comunicat en què anunciava una programació més "sòlida, moderna i ambiciosa" de cara al setembre.

stats