PROMOCIÓ
Mèdia 03/06/2012

Les cançons infantils de tota la vida, amb l'ARA

Ara
2 min
L'ARA ofereix el cap de setmana vinent el pack  de CD i DVD del Cantajoc per 9,95 euros.

BARCELONAEl Cantajoc s'ha convertit en tot un fenomen entre els infants de menys de sis anys. Es tracta d'un conjunt d'un CD i un DVD que inclouen 16 cançons infantils tradicionals interpretades per un grup d'animació, que proposa coreografies senzilles perquè els nens les puguin ballar. El cap de setmana que ve, l'ARA oferirà a tots els lectors, per només 9,95 euros, aquest pack de CD i DVD per cantar i ballar amb els més petits de casa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El ball de la civada , Joan Petit , L'elefant en bicicleta i Bugui-bugui són alguns dels temes que formen la selecció musical del Cantajoc . L'Elies, la Mireia, el Daniel, la Sílvia i el David, els cinc components del grup Encant, s'encarreguen d'interpretar les cançons, i en el DVD ells mateixos presenten coreografies que animen els nens a ballar. L'objectiu és que les cançons es converteixin en veritables jocs que ajudin la canalla a desenvolupar la psicomotricitat i les habilitats comunicatives, i que estimulin les relacions entre pares i fills.

De fet, el Cantajoc s'ha convertit en una important eina didàctica en molts centres d'educació infantil, ja que facilita l'aprenentatge de les criatures a través del joc, el ball i la imitació de les coreografies. Els seus creadors, però, defensen que també pot ser una eina molt útil a casa.

El projecte del Cantajoc va néixer l'any 2004 en castellà, de la mà del productor argentí Pedro Zaidman. Ràpidament va començar a gaudir d'una gran acceptació en l'àmbit educatiu, fins al punt que els CD i els DVD de la versió original castellana van arribar als primers llocs de les llistes de vendes a l'Estat i van aconseguir diversos discos d'or i de platí. Però el fenomen ha anat més enllà del món digital i ha donat lloc a diversos espectacles que han aconseguit un gran èxit de públic.

Després de la versió en castellà van sorgir-ne d'altres, com la italiana i la catalana. Els lectors de l'ARA podran aconseguir la versió catalana dissabte i diumenge vinents, per 9,95 euros, juntament amb l'exemplar del diari.

stats