29/01/2011

Cap a on va la informació?

2 min

Aquesta setmana tocava seguiment dels titulars dels informatius de Cuatro, Antena 3 i La Sexta. Insisteixo, només titulars, les noticies que se suposa que són les més importants del dia. I quin ha estat el resultat?

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La Sexta obria dimarts explicant-nos com entrenen els policies "que treballen a la nit en discoteques plenes de borratxos i drogats". La segona notícia va ser passar-nos per tercer dia consecutiu imatges d'una pallissa a les portes d'una discoteca de Granada, i la tercera, informar-nos de la desarticulació del clan de Los Gordos. Aquesta notícia va passar de titular a tenir 41 segons dins de l'informatiu. Cuatro obria dilluns amb l'atemptat de Moscou. La segona notícia van ser diverses imatges de vianants esquivant atropellaments, i la tercera, uns que protesten contra els bancs ballant sevillanes. Seguidament vam fruir d'un vàter caní i de la versió d'una cançó de Michael Jackson tocada amb dos violoncels. Antena 3 va considerar diumenge que la tercera notícia del dia era que entre els joves dels EUA s'ha posat de moda beure vodka pels ulls.

De la resta de notícies que han estat titulars de la setmana, n'hi destaco aquestes: l'actor porno Rocco Siffredi dóna suport a Berlusconi perquè s'ha enllitat amb més dones que ell; apareixen 130 mandarines en una sola branca d'un mandariner valencià; un noi es passa 15 mesos sense canviar-se els texans per demostrar que, passat aquest temps, els pantalons tenen els mateixos bacteris que uns acabats de rentar; als EUA bolca un camió amb 700 porcs petits i no passa res; una onada molt gran afecta uns nois que feien surf a Califòrnia i no passa res; un senyor a l'Índia transporta 20 totxanes al cap fent equilibris, i última moda al Japó: il·luminar-se l'interior de la boca amb dispositius electrònics.

Queda clar, doncs, que el concepte les notícies més importants del dia està canviant força.

stats