Mèdia 14/07/2016

Carles Costa s'incorporarà a 'Els matins' al setembre

L'excorresponsal de TV3 a Londres compartirà la conducció del programa amb Lídia Heredia i Núria Solé

Ara
1 min
Carles Costa

BarcelonaCarles Costa s'unirà a Lídia Heredia i a Núria Solé com a presentador d''Els matins' de TV3 a partir del setembre. El periodista, que fins al novembre va ocupar la corresponsalia de la televisió pública a Londres, reapareixerà així a la pantalla, després d'uns mesos allunyat de les càmeres durant els quals ha seguit treballant a la redacció de TV3 a Sant Joan Despí.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Després d'anunciar la seva incorporació al programa a través de Twitter, Costa ha assegurat que se sent "feliç" d'assumir aquesta nova responsabilitat, que considera "tot un repte".

Segons ha explicat TV3, l'arribada de Carles Costa a 'Els matins' coincidirà amb una "actualització del programa", que es va estrenar l'any 2004 i que el passat setembre ja va viure un canvi de cares, amb l'arribada de Núria Solé en substitució d'Helena Garcia Melero. Costa "participarà tant en la franja informativa de primera hora com en l'espai magazín posterior", avança la cadena.

Llicenciat en economia i periodisme, Costa va arribar a TV3 l'any 2000, i a partir del 2004 es va incorporar als serveis informatius de la cadena. L'agost del 2005 es va estrenar com a corresponsal a París, i el gener del 2011 es va traslladar a Londres, on va treballar durant gairebé cinc anys.

stats