Ràdio
Mèdia 19/12/2014

Catalunya Ràdio deixa d'emetre 'El cafè de la República' per la mort de Joan Barril

L'espai serà substituït provisionalment per 'L'ofici de viure' i l'emissora prepara un nou format de cara al gener

Ara
2 min

Barcelona'El cafè de la República' ja no es tornarà a emetre a Catalunya Ràdio. Després de la mort de Joan Barril, la setmana passada l'emissora pública ha decidit retirar de la graella un espai que estava fortament vinculat a la seva figura. "'El cafè de la República' era un programa d’autor, d’un autor amb una fortíssima personalitat, i sense l’autor l’obra es desfà, s’esmicola, s’enfonsa com un castell de sorra engolit per una onada. Sense el Joan no hi pot haver 'El cafè de la República'", va explicar aquest dijous al vespre l'equip del programa per explicar els motius pels quals deixaran de fer-lo.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'El cafè de la República' es va emetre per última vegada amb el seu format habitual divendres, hores abans de la mort de Barril. Dilluns es va convertir en un especial per recordar la seva figura, i tant dimarts com dimecres va saltar de la programació per les transmissions dels partits del Barça i de l'Espanyol. Aquest dijous, la franja va ser ocupada per redifusions de 'L'ofici de viure', i aquest mateix programa es mantindrà en aquest horari durant tot el període nadalenc. Catalunya Ràdio explica que "treballa per reformular aquesta franja horària amb un altre projecte radiofònic que doni resposta a l’audiència" i que, previsiblement, s'estrenarà al gener.

"Aquí s’acaba, doncs, una aventura radiofònica apassionant, que ens ha marcat per sempre, a vostès i a nosaltres. Diguem-li adéu sense pena, amb l’alegria d’haver compartit unes emocions i uns afectes que ningú ens podrà arrabassar. Després de les festes de Nadal, Catalunya Ràdio obrirà una altra etapa que mantindrà l’esperit de la ràdio tranquil·la, on ens agradaria trobar-los", es van acomiadar dels oients, dijous, els membres de l'equip del programa.

stats