Mèdia 19/12/2014

Ramón García, Roger de Gràcia, Cristina Pedroche...: Les cares que donaran la benvinguda al 2015

TV3 tornarà a la Font Màgica de Montjuïc, i els canals espanyols no es mouen de la Puerta del Sol

Ara
3 min

BarcelonaA menys de dues setmanes perquè s'acabi l'any, totes les cadenes ja han anunciat qui seran els responsables de guiar els espectadors durant les campanades que donaran la benvinguda al 2015. Aquests són els escollits per acompanyar els espectadors a l'hora de menjar el raïm:

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

TV3: Roger de Gràcia i Màbel Martí

Roger de Gràcia i Màbel Martí / TVC

Tal com ja va recollir fa uns dies l'ARA, TV3 confiarà en Roger de Gràcia i Màbel Martí per presentar les campanades, que per segon any consecutiu s'emetran des de la Font Màgica de Montjuïc, on el Consorci de Turisme de Barcelona oferirà un espectacle per acomiadar el 2014, com ja va fer l'any passat. D'aquesta manera, TV3 reintroduirà a la programació dos presentadors que tindran més presència a la pantalla durant l'any vinent: De Gràcia estrenarà la sèrie documental 'No serà fàcil', un espai del departament de Nous Formats sobre els grans canvis vitals, i Martí participarà a 'Com som', un nou programa que s'incorporarà a la graella de TV3 durant el gener.

La 1: Ramón García i Anne Igartiburu

Anne Igartiburu i Ramón García / TVE

Televisió Espanyola recorrerà a dos grans clàssics de l'última nit de l'any per acomiadar el 2014: Ramón García i Anne Igartiburu. García, de fet, és una de les principals apostes de la televisió pública per a aquestes festes, i presentarà les campanades des de la Puerta del Sol per dotzena vegada, després d'haver-ho fet ja el 1995 i del 1997 al 2006. Igartiburu, per la seva banda, s'ha menjat el raïm davant de les càmeres cada any des del 2005, i ho farà per tant per desena vegada.

Mediaset: 'Chiringuito de Pepe'

Adrian Rodríguez, Jesús Bonilla, El Langui i Dafne Fernández / MEDIASET

Un any més, el grup Mediaset ha decidit deixar el canvi d'any en mans de personatges de ficció. En aquesta ocasió se n'encarregaran quatre actors d'una de les seves ficcions de més èxit de l'última temporada, 'Chiringuito de Pepe': Jesús Bonilla, El Langui, Dafne Fernández i Adrián Rodríguez, convertits en els seus personatges de ficció i seguint un guió elaborat pels guionistes de la sèrie, seran el dia 31 a la nit a la Puerta del Sol. No hi serà, en canvi, el principal protagonista de la ficció, Santi Millán, que segons el portal Vertele tenia previst passar el Cap d'Any a Cuba. Igual que els últims anys, tots els canals de Mediaset, tret de l'infantil Boing, emetran les campanades conjuntament.

Antena 3: Carlos Sobera i Anna Simon

Anna Simón i Carlos Sobera / ATRESMEDIA

Pel que fa a Antena 3, torna a confiar en Anna Simon –que l'any passat ja va presentar les campanades acompanyada de Paula Vázquez– i recupera Carlos Sobera –que havia fet parella també amb Vázquez fa dos anys–. Com la resta de canals espanyols, acomiadaran l'any des de la Puerta del Sol de Madrid.

La Sexta: Cristina Pedroche i Frank Blanco

Cristina Pedroche i Frank Blanco / ATRESMEDIA

Els presentadors de 'Zapeando', Frank Blanco i Cristina Pedroche, han estat els escollits per La Sexta per conduir les campanades, també des de la Puerta del Sol.

stats