Mèdia 04/04/2018

El Club Super3 arriba al milió i mig de socis

L'última 'súper' a rebre el carnet és una nena de sis mesos del Prat de Llobregat

Ara
1 min
El Club Super 3 arriba al milió i mig de socis

BarcelonaVint-i-set anys després del seu naixement, el Club Super3 ha aconseguit arribar al milió i mig de socis. El club infantil ha entregat, a través del Pau i la Pati Pla, el carnet de número rodó a la Noa, una nena de sis mesos del Prat del Llobregat, que té un germà gran de tres anys que també és 'súper'.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Amb aquesta xifra, el Super3 és el club infantil més gran d'Europa. Prop d’un 40% de la població infantil d’entre 0 i 14 anys de Catalunya són 'súpers' actius, i aproximadament el 20% de la població de Catalunya actual és i ha sigut membre del Club Super3, una categoria que no es perd mai.

El Club Super3 va començar a funcionar l'any 1991, associat a un programa de la televisió pública catalana en què apareixien personatges com el Petri, la Noti i la Nets. El que va néixer com una comunitat de nens i nenes disposa actualment d'una estructura que, a més de personatges i sèries, compta amb un canal de televisió, una web i més de 150 activitats gratuïtes de cultura, natura, esports i solidaritat gràcies al carnet del club.

stats