Mèdia 04/06/2019

Comprar la casa de Tony Soprano costa 3,4 milions de dòlars

La propietat que va servir per crear la mansió del mafiós televisiu està en venda

Ara
2 min
Comprar la casa de Tony Soprano costa 3,4 milions de dòlars

BarcelonaEls fans de 'Los Soprano' tenen una oportunitat per reproduir les passejades de Tony Soprano en sabatilles i batí si tenen un compte corrent ben ple. La casa del mafiós televisiu, situada al poble de North Caldwell (Nova Jersey), està a la venda per 3,4 milions de dòlars, segons explica el 'New York Times'. La propietat, la mateixa on Tony Soprano és sorprès per una família d'ànecs mentre es banya a la piscina, inclou una casa principal amb quatre dormitoris, quatre banys complets i un lavabo, dos garatges i una casa per a convidats d'una habitació.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i que en molts casos 'Los Soprano' es va rodar en platós, la casa de Nova Jersey apareix en nombroses escenes de la sèrie i va servir d'inspiració per a la rèplica que es va fer dels seus interiors als estudis Silvercup a Queens, Nova York. Alguns dels moments de l'episodi pilot, com la primera vegada que apareixen la Carmela i els seus fills, l'A.J. i la Meadow, es van rodar a la casa que ara està en venda. A més, cada any l'equip de 'Los Soprano' tornava a la propietat per enregistrar imatges exteriors, com la sortida de davant del porxo per on baixa Tony Soprano per recollir el diari, un dels moments més icònics dels títols de crèdit de la HBO.

Comprar la casa de Tony Soprano costa 3,4 milions de dòlars

El propietaris de la casa, Patti i Victor Recchia, asseguren que durant aquests anys s'han acostumat a les visites dels fans i que si la posen en venda és perquè el seu fill gran s'ha independitzat i no necessiten tant espai per a ells dos sols. Tot i que els últims anys han fet diverses reformes, hi ha habitacions que s'han mantingut intactes i tenen el mateix aspecte que a la sèrie, com per exemple la cuina, un dels espais on es desenvolupaven més trames del drama familiar.

La casa de North Caldwell és un lloc de pelegrinatge per als seguidors de la sèrie de la HBO. De fet, quan James Gandolfini, que interpretava Tony Soprano, va morir sobtadament l'any 2013, molts fans van anar a la casa per deixar-hi flors, espelmes i una bossa de 'ziti' com a homenatge a l'actor.

El preu que demanen per la casa els propietaris és força superior al que es demana per altres habitatges a la mateixa zona, que sol situar-se entre 1,5 i 2 milions de dòlars. Els Recchia asseguren que això és perquè casa seva està més a prop de l'objecte de record cinematogràfic que d'una casa ordinària.

stats