Mèdia 25/01/2016

La Conferència Episcopal reconeix Bertín Osborne amb un dels seus premis de comunicació

Destaca que el presentador d''En la tuya o en la mía' és "un excel·lent mestre en l'art de la trobada entre les persones"

Ara
2 min
Bertín Osborne

BarcelonaLa Conferència Episcopal Espanyola ha lliurat aquest dilluns els seus premis de comunicació ¡Bravo!, que reconeixen la feina "a favor de la dignitat de l'home" de diversos professionals dels mitjans. Bertín Osborne s'ha endut el guardó en la categoria de televisió per la seva tasca al programa de Televisió Espanyola 'En la tuya o en la mía', en què es mostra com "un excel·lent mestre en l'art de la trobada entre les persones" i fa gala del seu "to amable i proper que fuig de la crítica, la discussió i el mal gust", segons el jurat.

En l'apartat de ràdio ha estat reconegut el periodista de Ràdio Nacional Luis Manuel Fernández Iglesias, pels seus reportatges de "profund contingut humà", mentre que el corresponsal del diari 'Abc' a Londres, Luis Ventoso, ha rebut el premi en la categoria de premsa, en reconeixement als seus valors "molt pròxims a l'humanisme cristià".

La pel·lícula 'Francisco, el padre Jorge', basada en la figura del papa Francesc, ha estat guardonada en l'àmbit de cinema; la plataforma Cine y Fe, que ofereix sèries i pel·lícules de contingut religiós, ha rebut el premi de noves tecnologies; la campanya #MiGranitoXChina, de la Fundació Ayuda a l'Església Necessitada ha guanyat el de publicitat; i la diòcesi d'Àvila s'ha endut el guardó al treball diocesà en mitjans de comunicació per la seva feina de difusió del cinquè centenari del naixement de Santa Teresa de Jesús.

Pel que fa al premi ¡Bravo! de música, se l'ha endut el pare Damián María, per haver "fet entrar la música de manera renovada a l'Església", i el premi especial ha estat per a l'arquebisbe Claudio María Celli, president del Consell Pontifici per a les Comunicacions Socials i responsable d'impulsar la presència de l'Església a les xarxes amb iniciatives com ara la creació del compte de Twitter del Papa.

stats