Mèdia 07/10/2019

El creador de 'The Crown' fitxa en exclusiva per Netflix

Peter Morgan ha signat un contracte per quatre anys amb la plataforma

Ara
1 min
Netflix indemnitza Claire Foy per haver-li pagat menys que a Matt Smith

BarcelonaEl creador de The Crown, Peter Morgan, ha signat un contracte d'exclusivitat amb Netflix, plataforma on actualment es pot veure la seva sèrie. Segons Deadline, el pacte entre la plataforma i el creador britànic és per quatre anys i la xifra que rebrà Morgan s'acostaria als 100 milions de dòlars.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El fitxatge de Morgan arriba poques setmanes abans de l'estrena de la tercera temporada de The Crown, sèrie que repassa la vida de la reina d'Anglaterra, Elisabet II. Segons l'acord, Morgan, que ja està immers en el rodatge de la quarta temporada de la ficció, farà dues temporades més del drama sobre la família reial britànica i d'aquesta manera cobrirà les sis dècades de regnat d'Elisabet II. El contracte que ha signat Morgan també preveu projectes fora de The Crown.

Morgan és l'últim fitxatge de Netflix, que ens els últims anys ha destinat bona part del seu pressupost a lligar els creadors de més renom. A més de Ryan Murphy i Shonda Rhimes, les últimes incorporacions a l'univers de Netflix són els responsables de Joc de trons, David Benioff i D.B. Weiss, amb els quals han signat un contracte per 200 milions de dòlars. La setmana passada la plataforma també va anunciar que havia lligat els creadors de Stranger things, els germans Matt i Ross Duffer, per continuar fent projectes sota el paraigua de Netflix.

La tercera temporada de The Crown s'estrenarà el 17 de novembre i estarà protagonitzada per Olivia Colman, que pren el relleu de Claire Foy, que durant les dues primeres temporades va interpretar la reina. En la nova entrega també apareixerà Helena Bonham-Carter, que donarà vida a la princesa Margarida.

stats