Mèdia 29/06/2016

'Cuéntame' continuarà, però no a Televisió Espanyola

Segons 'El Mundo', la productora de la sèrie ha tancat un acord amb Antena 3 per traslladar-s'hi

Ara
2 min
L’auditoria a ‘Cuéntame’ revela irregularitats de poca gravetat

BarcelonaLa família Alcántara se'n va a Antena 3. Segons avança aquest dimecres el diari 'El Mundo', Ganga, la productora de la sèrie 'Cuéntame cómo pasó', ha tancat un acord amb el grup Atresmedia per traslladar la ficció al seu canal principal.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Ara TVE, on la sèrie s'ha emès des que es va estrenar l'any 2001, disposa d'un mes per exercir, si ho vol, el dret de tempteig, que li permetria conservar 'Cuéntame' a la graella. De totes maneres, és complicat que la cadena pública tingui possibilitats d'igualar l'oferta d'Atresmedia, no només per la seva delicada situació econòmica sinó perquè el fet de no poder emetre anuncis li impediria complir les hipotètiques condicions de tipus publicitari a què la productora hagi pogut arribar amb el grup privat. Precisament aquest fet va ser un dels que va impedir que TVE igualés l'oferta de Mediaset per endur-se el programa de Bertín Osborne a principis d'aquest any.

'Cuéntame' es trobava actualment a la corda fluixa. Televisió Espanyola encara no l'havia renovat a l'espera dels resultats de l'auditoria que havia encarregat mesos enrere arran de les sospites que s'estaven cometent irregularitats en els comptes de la producció. Paral·lelament, els dos actors principals de la sèrie, Imanol Arias i Ana Duato, són objecte d'una investigació per frau fiscal i també l'administrador de Ganga, Miguel Ángel Bernardeau, que és, a més, el creador de 'Cuéntame' i el marit de Duato.

Després d''En la tuya o en la mía' i de 'Cuéntame cómo pasó', la llista de formats que TVE deixa escapar podria continuar amb 'El Ministerio del Tiempo'. El seu creador, David Olivares, ha admès en declaracions a Eldiario.es que ha "trucat a altres portes" davant el silenci de la pública sobre la renovació de la ficció.

stats