Damon Lindelof serà el cap de cartell del Serielizados Fest

El certamen se celebrarà del 20 al 29 d'octubre de manera semipresencial

Damon Lindelof serà el nom més destacat de la setena edició del Serielizados Fest, el festival internacional de sèries que organitza la revista Serielizados i que se celebrarà del 20 al 29 d'octubre. A més del creador de Watchmen, Perdidos i The leftovers, també hi participaran Sally Wainwright, creadora de Gentleman Jack i Happy Valley; Josh Thomas, autor de Please like me; Rodrigo García, el fill de Gabriel García Márquez, que està treballant en l'adaptació de Cien años de soledad, i Simon Stalenhag, creador de la novel·la gràfica en què es basa la sèrie Historias del bucle.

A causa del covid-19, tots ells participaran en el certamen de manera virtual, però el Serielizados Fest també inclourà actes presencials, tant a Barcelona com a Madrid, entre els quals hi haurà l'estrena de sèries que encara no s'han pogut veure a Espanya. De moment no s'ha avançat cap títol, però sí que s'ha anunciat que tots estaran disponibles a Filmin durant els dies del festival.

La periodista Concepción Cascajosa, el guionista Javier Olivares i la dissenyadora Bina Daigeler formaran el jurat que concedirà el premi a la millor sèrie del certamen.