Els militants del Moviment 5 Estrelles avalen un govern amb el Partit Democràtic, i quatre claus més del dia

Les cinc propostes de l'ARA per acabar la jornada ben informats 

El primer ministre, Giuseppe Conte, i el ministre de Treball, Luigi Di Maio, tots dos en funcions, en una imatge d’arxiu / ELISABETTA VILLA / GETTY

1.

El 79% dels militants del Moviment 5 Estrelles donen llum verda a un govern amb el Partit Democràtic. D'aquesta manera s'elimina l'últim obstacle que quedava per formar un executiu de coalició. 

2.


Johnson perd la majoria absoluta després de la renúncia d'un diputat 'tory', que uneix forces amb els liberaldemòcrates. El 'premier' britànic entoma la primera derrota abans de la votació clau d'aquesta nit. 

3.

Sánchez torna a oferir alts càrrecs fora dels ministeris a Podem i tanca la porta al referèndum de Catalunya. El PSOE proposa crear una oficina vinculada a Hisenda per controlar el compliment del programa. 

4.

El 35% dels menors tenen sobrepès o pateixen obesitat. A mesura que es fan grans es redueix progressivament l'activitat física i augmenta l'ús dels telèfons, segons un estudi de la Fundació Gasol. 

5.

Li és "difícil" treballar amb Rosalía: 10 coses que potser no sabies de Billie Eilish. La cantant de Los Angeles s'ha coronat com la gran icona musical de la generació Z i acaba d'omplir el Palau Sant Jordi.