Premsa
Mèdia 28/07/2023

Un diari d'estiu per gaudir i per deixar-se sorprendre

El nou suplement de l'ARA estarà ple de continguts gastronòmics, culturals i d'oci des d'aquest diumenge fins al 3 de setembre

3 min
Tres pàgines del suplement de l'ARA d'estiu

BarcelonaL'arribada de l'estiu i de les vacances convida a llegir el diari d'una manera més relaxada i menys frenètica. Per això, des d'aquest diumenge fins al 3 de setembre, l'ARA incorporarà cada dia el suplement d'estiu. Seran 20 pàgines plenes de continguts per gaudir d'aquesta època de l'any, ja sigui des de la fresca de la muntanya o des de la calma de la platja. Els que marxen de vacances hi trobaran consells per viatjar, les tendències del moment i recomanacions de llibres per posar a la maleta, mentre que els que es quedin a prop de casa cada dia tindran una recepta fàcil d'un cuiner reconegut, històries d'amor de l'star system català, propostes culturals d'arreu del país i sèries televisives per donar i per vendre. A la web de l'ARA tot plegat quedarà aixoplugat en un site especial que tindrà un espai destacat a la portada digital.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Un dels continguts més destacats del suplement són els articles de l'escriptor Martí Domínguez –Premi Proa 2022 per la novel·la Mater–, que relacionarà naturalesa i obres d'art en unes pàgines il·lustrades pel pintor i dibuixant Perico Pastor. Aquesta sèrie, que es publicarà els dissabtes i els diumenges, es titularà Natura estimada i vincularà, per exemple, els geranis amb l'artista nord-americà Rubens Peale i el déntol amb el pintor Hermen Anglada i Camarasa. En l'àmbit cultural, el suplement també incorporarà diàriament una recomanació literària per part d'un personatge mediàtic o conegut. El periodista Toni Cruanyes, la cuinera Maria Nicolau, l'actriu Ángela Cervantes i l'escriptora Andrea Genovart són algunes de les veus que explicaran quin llibre s'endurien a la bossa per passar l'estiu ben acompanyats.

Articles pràctics per a les vacances

El suplement tindrà la seva pròpia portada i pivotarà sobre grans reportatges d'estils de vida, gastronomia, viatges i lleure. Seran articles pràctics i útils per als lectors, pensats perquè passin unes bones vacances siguin on siguin. L'ARA estiu arrencarà amb una peça sobre els beneficis i els inconvenients de bronzejar-se i com aquesta tendència ha passat de ser una moda generalitzada a estar qüestionada per alguns sectors de la població. També oferirà una ruta de travesses mítiques de Catalunya, un reportatge sobre els millors mercats estiuencs i articles amb consells per aprendre a desconnectar durant les vacances i a combatre els mosquits.

Dins de l'ARA estiu també s'hi inclouran les seccions de Cultura i de Mèdia. La primera farà un seguiment acurat dels festivals, els espectacles i les novetats literàries i cinematogràfiques durant les pròximes setmanes. La segona oferirà temes propis, entrevistes, les estrenes i l'actualitat televisiva, així com una sèrie d'articles històrics sobre grans enemistats en aquest àmbit, que es publicarà els diumenges. A les pàgines inicials del suplement, la periodista Trinitat Gilbert revelarà les receptes estiuenques de cuiners coneguts, amb tots els passos per seguir-les i poder-les fer a casa. La periodista Selena Soro relatarà els enamoraments de personatges com l'escriptor Martí Gironell, el meteoròleg Tomàs Molina i la pallassa Pepa Plana. I a la contra del suplement, el periodista Daniel Romaní resseguirà la costa catalana de sud a nord per descobrir-ne les joies patrimonials, des de castells i fars fins a jaciments submarins i vaixells històrics.

Així mateix, l'ARA també oferirà els dissabtes el suplement Famílies. La peça principal serà un reportatge d'un escriptor que visita una família coneguda. Entre els noms que el protagonitzaran hi ha Sílvia Soler amb l'humorista Carles Xuriguera i Anna Manso amb l'escriptora Maite Carranza. El suplement també comptarà amb articles de consells adreçats a les famílies amb criatures i entrevistes amb experts matrimonials, de maternitat i de criança. A més a més, els dissabtes amb l'ARA hi seguirà havent el suplement de Ciència i, els diumenges, l'ARA Diumenge.

stats