Sèries
Mèdia 16/07/2017

El nou Doctor Who és una doctora: Jodie Whittaker

És el primer cop que una actriu assumeix el paper protagonista d'aquesta sèrie de culte

Ara
1 min

BarcelonaL'actriu Jodie Whittaker serà la tretzena persona que interpreti el mític personatge televisiu del Doctor Who. Agafa el relleu així a Peter Capaldi i es converteix en la primera dona que assumeix el rol. La BBC anunciava el fitxatge en un vídeo publicat a les xarxes després de la victòria de Federer a Wimbledon.

Nascuda fa 34 anys a Yorkshire, Whittaker és coneguda per la seva participació a la sèrie 'Broadchurch' i també a 'Adult life skills', tot i que ha fet bona part de la seva carrera al teatre londinenc. "Estic més que emocionada per poder començar aquest viatge èpic amb el Chris i amb tots els whovians del planeta. És més que un honor, interpretar la doctora". Whittaker es convertirà en protagonista de la sèrie en l'especial previst per a aquest Nadal.

'Doctor Who' és una sèrie de televisió de ciència-ficció que es va posar en marxa el 1963. Segueix les aventures d'un viatger en el temps d'origen alienígena conegut com 'el Doctor' i que té diverses encarnacions. Després de més de 50 anys d'història, ha acabat sent una de les grans sèries de culte.

stats