Mèdia 23/07/2013

Els ducs de Cambridge tenen el seu primer fill, un nen

Daniel Postico
1 min
A dalt, dos treballadors de Buckingham exposant el certificat mèdic del naixement reial. A baix, un pregoner anunciant el naixement després de tocar una campana.

LondresL'expectació creada a l'entorn del naixement del nadó reial britànic era extraordinària. A les 16.24 naixia -amb gairebé quatre quilos- l'hereu del tron britànic, un fet que el Palau de Kensington no va anunciar fins al voltant de les 21.30. Llavors es coneixia la dada més esperada: que era un nen. Els pares no ho havien volgut saber -o no ho havien volgut explicar- i van mantenir la intriga fins al final. Els voltants de l'ala privada de l'Hospital St Mary's estaven literalment presos pels periodistes, per turistes curiosos i pels malalts de l'hospital que sortien a passejar. Moltes televisions feia dues setmanes que hi eren, fent guàrdia per captar l'entrada de la duquessa Caterina. No obstant, l'ingrés de Kate Middleton ningú no el va poder captar. Hi va entrar per un lateral.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"He hagut de suspendre les meves vacances quan he sabut que la princesa ja era a l'hospital", explica una reportera russa de la televisió REN TV. L'Alessandro, un fotògraf italià que volia fer un reportatge sobre l'impacte del naixement entre els britànics, retratava dues dones cobertes amb la bandera britànica que van acampar al carrer esperant la bona nova. "A Itàlia no tenim rei, i em sorprèn com es viu la monarquia aquí", confessava. Molts londinencs han volgut acostar-se a l'hospital per viure l'ambient del naixement. La Christine diu que "la monarquia s'ha modernitzat des del casament de Guillem i Kate, i aquest és un moment històric".

stats