Televisió
Mèdia 17/02/2015

Eduardo Noriega i Aida Folch ja roden 'Cites', la nova sèrie de TV3

Interpreten una parella que s'ha conegut per internet i es troben cara a cara per primer cop

Ara
2 min
Eduardo Noriega durant el rodatge de 'Cites' / TVC

BarcelonaEduardo Noriega i Aida Folch van tenir aquest cap de setmana, al restaurant de l'Hotel Omm, al passeig de Gràcia de Barcelona, la seva primera cita. La trobada forma part del rodatge de 'Cites', una de les noves sèries que prepara TV3.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Ell és el Ricard, un home "aparentment segur de si mateix, que té una bona feina, és metge seguint la tradició familiar, però està cansat i viu un moment de canvi profund", segons explica l'actor en declaracions recollides per TV3. Tot i ser d'origen asturià, el personatge fa temps que viu a Barcelona i parla català, la qual cosa ha obligat Noriega, nascut a Santander, a submergir-se en aquesta llengua, per la qual, assegura, sent "debilitat". Segons la cadena, de fet, la utilitza sempre per comunicar-se amb la resta de l'equip.

Folch, per la seva banda, dóna vida a la Mia, "una persona molt segura de si mateixa, que sap que és molt seductora i que pot aconseguir el que vulgui, però no es deixa conèixer". Com la resta dels 24 personatges que apareixeran a la sèrie, la Mia i el Ricard s'han conegut per internet, i en aquesta ocasió es veuen cara a cara per primer cop. Bea Segura, Isak Férriz, Biel Duran, Eva Santolaria, Jordi Rico, Nausicaa Bonnín, Íngrid Rubio, Jordi Sánchez i Laia Costa són alguns dels actors que completen el repartiment d'aquesta ficció "molt coral", com destaca el director, Pau Freixas. Alguns només hi faran aparicions puntuals, en un únic capítol, però altres, com Noriega i Folch, hi tindran una presència més continuada.

'Cites', que barrejarà comèdia i drama, constarà de 13 capítols de 45 minuts, cadascun dels quals mostrarà, de forma paral·lela, dues cites. "Hi ha casos de trobades més romàntiques, altres de més sexuals o entre persones que se senten soles", explica Freixas. La ficció es basa en la sèrie britànica 'Dates', estrenada el 2013 al Channel 4.

stats