Mèdia 29/11/2013

El desmantellament de RTVV, relatat en directe en una emissió de resistència accessible per internet

El tall de les emissions ha començat a la ràdio pública valenciana, però els treballadors continuen controlant les emissions de Canal 9. La seva programació de resistència arriba a tot arreu mitjançant la web

Ara
1 min
Frederic Ferri, presentant l'especial de Nou 24, el canal de notícies 24 hores de Canal 9, per explicar el procés de tancament de RTVV i els primers talls d'emissions, que s'han produït a Nou Ràdio

BarcelonaAquesta matinada Canal 9, la televisió pública valenciana, encara emet, i els treballadors hi expliquen tot el que va passant a través del canal Nou 24. Es pot veure mitjançant la televisió convencional i per internet, però el canal convencional podria deixar d'emetre les pròximes hores.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els treballadors creuen que en lloc d'aturar la programació –controlada per ells mateixos–, el govern d'Alberto Fabra anirà tancant repetidors i que el senyal s'anirà perdent comarca a comarca durant la nit, probablement, o al llarg d'aquest divendres i el cap de setmana.

L'emissió es pot seguir clicant aquí.

Els treballadors que no estaven treballant en el moment que han començat els talls d'emissions, que s'han iniciat a Nou Ràdio, s'han concentrat a les portes del recinte de Burjassot on hi ha les instal·lacions de RTVV, però ja no els han deixat entrar: la policia ho impedeix i els prenen les targetes electròniques que els permeten l'accés.

stats