Mèdia
Mèdia 17/06/2013

Espadaler defensa que els mossos van actuar "amb correcció" durant la detenció de Bertran Cazorla

El conseller assegura que el periodista ja havia tingut "algun tipus d'incident semblant" amb la policia

Acn
1 min

SabadellEl departament d'Interior no obrirà cap investigació interna per la detenció del periodista Bertran Cazorla perquè considera que els agents dels Mossos d'Esquadra van actuar "amb correcció". En una atenció als mitjans de comunicació, el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha assegurat que amb la informació de què disposa pot assegurar que els agents van seguir "els procediments que havien de seguir", i per això ha descartat "cap mecanisme excepcional". A més, ha assegurat que el periodista ja havia tingut "algun tipus d'incident semblant" amb els mateixos Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La matinada de dissabte passat Cazorla va ser detingut a les portes de la comissaria dels Mossos d'Esquadra del carrer Nou de la Rambla de Barcelona. Les versions del periodista i del departament d'Interior no coincideixen, ja que mentre el primer assegura que va ser agredit pels agents, Interior afirma que va ser el mateix periodista el que va intentar agredir els agents.

Bertran va anunciar a la seva sortida de la comissaria de les Corts que presentaria una denúncia contra els agents per maltractaments. El conseller ha dit que desconeixia si aquesta denuncia havia estat presentada, però que si es així, "haurà de seguir el seu tràmit normal".

D'altra banda, ha assegurat que si el Parlament considera que ha de comparèixer, com ja ha demanat alguna formació política, per explicar el que va passar, ho farà, però ha reiterat que ha de ser el Parlament qui faci aquesta petició.

stats