Guardons
Mèdia 22/11/2022

Ferran Rodés rebrà el Premi Nacional de Creativitat José María Ricarte

L'empresari i president del diari ARA ha estat distingit per l'Associació Empresarial de Publicitat

ARA
1 min
Ferran Rodés

BarcelonaL'Associació Empresarial de Publicitat ha acordat distingir l'empresari, publicista i president de l'editora de l'ARA Ferran Rodés amb el Premi Nacional de Creativitat José María Ricarte. El guardó arriba així a la seva onzena edició i recorda un any més el que va ser primer catedràtic de creativitat publicitària de l'Estat. El premi es lliurarà el pròxim 29 de novembre en un acte que se celebrarà a la UAB Casa Convalescència.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Nascut a Barcelona l'any 1960, Ferran Rodés i Vila és president del hòlding ISP i cofundador i president de l'empresa editora del diari ARA, a banda de president del patronat de la Fundació Antoni Tàpies. Llicenciat en ciències econòmiques per la UB i amb diversos cursos de formació especialitzada al Gresham College, IESE i la Universitat de Stanford, ha sigut conseller delegat de Media Planning Group, Grupo Havas, Acciona i president del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) de la Generalitat.

En anteriors ocasions, el guardó ha recaigut en Umberto Eco, Steve Jobs, Apple, Ikea i Le Cirque du Soleil (2011), Tim Berners-Lee, David Abbot, Camper i l'Escola de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) (2012), Jordi Évole i Ferran Adrià (2014), La Fura dels Baus i el doctor Joaquim Barraquer (2015), Cáritas i Isabel Coixet (2016), Rosa Oriol i Salvador Tous (2017), Pasqual Maragall (2018), Francisco Ibáñez Talavera (2019), Richard Wakefield (2020) i José María Gay de Liébana (2021).

stats