Mèdia 18/06/2018

La Festibity dedica la 16a edició a la mobilitat intel·ligent

La festa de les TIC a Catalunya, que se celebra aquest dimarts, debatrà sobre el futur del sector

Ara
1 min
La Festibity dedica la 16a edició a la mobilitat intel·ligent

BarcelonaLa 16a edició de la Festibity, que tindrà lloc aquest dimarts al Teatre Nacional de Catalunya, estarà centrada en la mobilitat intel·ligent i les seves possibilitats. Gràcies a la tecnologia, els vehicles del futur podran incorporar la conducció plenament autònoma i reduir els errors humans. Els experts asseguren que seran models interconnectats amb l'entorn i s'adaptaran automàticament a les condicions ambientals i de trànsit. Enguany, la festa comptarà amb un 'showroom' amb vehicles de Lexus, SEAT, Renault i Toyota, entre d'altres.

En l'acte, presentat per la periodista Mariona Dinarès, es debatrà sobre el canvi de mentalitat que ha de fer la societat perquè la mobilitat intel·ligent i sostenible sigui una realitat. Els participants en el debat seran el meteoròleg Francesc Mauri, la fundadora i directora de SocialCar Mar Alarcón i la responsable de productes i serveis per a la iniciativa Connected Car de SEAT Paqui Lizana. El debat el moderarà el periodista especialitzat en TIC Pipo Serrano. Un dels aspectes fonamentals del nou model de mobilitat serà el pas del paradigma de la propietat (compra del vehicle) al de l'ús, en què els usuaris consumiran els desplaçaments.

A banda del debat, la 16a edició del Festibity també farà entrega dels seus guardons, que inclou la Menció FIB, la Menció Honorífica, la Menció FiberEmprenedors i la Menció Iniciativa TIC.

stats