Mèdia 16/04/2021

Filmin estrenarà 'El Terrat: Los primeros 30', on Buenafuente parla sobre les tres dècades de la seva productora

La plataforma emetrà un doble capítol el dimarts 27 d'abril

1 min
Andreu Buenafuente

BarcelonaFilmin estrena el dimarts 27 d'abril la sèrie documental de cinc episodis El Terrat: Los primeros 30. Es tracta d'una conversa de prop de tres hores entre Andreu Buenafuente i el seu bon amic Frankie De Leonardis, cineasta, guionista, director de publicitat, il·lustrador i director d'animació. En el format el presentador, còmic i productor de televisió fa repàs de la seva trajectòria i la seva vida professional i personal des dels seus inicis a Ràdio Popular Reus, a principis dels 80, fins a l'actualitat, prenent com a fil conductor la trajectòria d'El Terrat (The Mediapro Studio).

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Des dels seus inicis a finals dels 80, El Terrat ha produït prop de 300 programes, sèries i muntatges de teatre, com Sense títol, Plats bruts, Malalts de tele, Salvados, Late motiv o La Resistencia. A més, també ha produït tots els late night presentats en diverses cadenes per Andreu Buenafuente, on s'han fet famoses moltes cares de la televisió, amb personatges tan populars com el Neng de Castefa o Palomino.

Amb 12 premis Ondas, Buenafuente és un dels grans impulsors i referents dels late night a Espanya. El Terrat ha produït, dirigit i presentat 6 gales dels premis Goya "i ha aconseguit col·locar un dels seus artistes a Eurovisió, entre altres fites de la productora", recorden des de Filmin. A més, Buenafuente ha estat reconegut recentment amb el Premio Nacional de televisió 2020, atorgat pel ministeri de Cultura i Esports d'Espanya. El Terrat: Los primeros 30 s'estrenarà amb un doble episodi. Els tres episodis següents arribaran els dijous 6 de maig, 13 de maig i 20 de maig.

stats