Llibres
Mèdia 14/05/2021

Grans clàssics de la literatura universal explicats per Geronimo Stilton

Els llibres es poden aconseguir a la botiga web de l’ARA per 13,95 €, i el lot de tots vuit per 106,02 €

1 min
Portada de "Vint mil llegües de viatge submarí", de Geronimo Stilton

L’ARA ofereix vuit clàssics de la literatura universal explicats pel ratolí més famós del món, Geronimo Stilton. Els llibres, molt il·lustrats i adreçats als infants, són Moby Dick, Vint mil llegües de viatge submarí, Les aventures de Tom Sawyer, Robin Hood, La volta al món en 80 dies, Les aventures de Sherlock Holmes, Viatge al centre de la Terra i Els viatges de Gulliver.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Geronimo Stilton ha fet la volta al món, i no només amb Phileas Fogg, el protagonista de La volta al món en 80 dies, de Jules Verne: els llibres d’aquest ratolí s'han traduït a un munt de llengües, també al català. Nascut a Ratalona (illa dels Ratolins), Geronimo Stilton és llicenciat en Ratologia de la Literatura Ràtica i en Filosofia Rosegairística Comparada. El seu curriculum vitae és impressionant. Dirigeix L'Eco del Rosegador, el diari amb més difusió de Ratalona i ha estat guardonat amb el premi Ratitzer per un sensacional reportatge, “El misteri del tresor desaparegut”. Geronimo Stilton va rebre també el premi Andersen 2001 com a personatge de l'any, i un dels seus llibres va guanyar el premi eBook Award 2002 al millor llibre electrònic del món per a infants. En el seu temps lliure, Stilton col·lecciona antigues crostes de formatge parmesà del segle XVIII i juga al golf, però el seu passatemps preferit és explicar contes al seu nebot Benjamí.

Editats per Estrella Polar, un segell del Grup 62, els llibres es poden aconseguir del 15 al 28 de maig en aquest enllaç

stats